• Iasi, Bld. Tutora nr 13 bloc A3
  • 0752918134

Despre noi


 Agenția Top Imobil, este o companie cu profil imobiliar ce iși are fundamentul in tranzacționări ale proprietăților/terenurilor Ieșene.

Inființată pe principii bine consolidate si bazată pe un set de reguli si valori de inaltă calitate, consilierii noștri oferă consultantă de specialitate in achiziție.

Agentia a fost înființată cu scopul de a veni în întâmpinarea dorințelor si nevoilor clienților intr-un mod cât mai profesionist și mai plăcut cu putință.

Astfel, echipa agenției încearcă mereu să înțeleaga nevoile clienților săi și să privească situația din punctul de vedere al acestora. Suntem buni ascultători, ceea ce rezultă că nevoile clientului sunt primordiale în alegerea proprietății dorite.

Compania noastră, oferă si un ghid imobiliar util si simplu în care se găsesc sfaturi in luarea celei mai bune decizii cu privire la factorii esențiali in achiziție.

Întrucât, motto-ul nostru este: ,,Oamenii de top fac mereu alegeri de top!"; profilul nostru etic se axează pe integritate, punctualitate, tenacitate si seriozitate.